hardmoments
újranyitott Claire a just-eva.gportal.hu-val. A kinézet nagyon szépre sikeredett, amolyan egyszerű, de nagyszerű módon. A fehér "jégvirágos" háttér annyira nem nyerte el a tetszésemet, a CSS viszont annál inkább. :) További sok sikert Claire, és sok kitartást! ;) juppí :D köszi Liafen ^^ (L)
küldte Claire; 2010 Május 21.-én 18.30-kor; Oldal témában;

csetpartíí
chatpartyt tartok a suli végét megünneplőleg pontosan egy hónap múlva :D készüljetek, kvíz lesz, dizi sorsolás, hirdetést is lehet majd nyerni, és vetélkedünk is :D meg persze hülyülünk ezerrel xD a fejli olvashatóak az instrukciók addig is :D

küldte Claire; 2010 Május 20.-án 20.40-kor; Eva témában;

vacsi az elnökkel
 Eva tegnap (máj.19) hivatalos volt vacsorára Felipe Calderon mexikói elnökhöz. A Desperate Housewives bébi bámulatosnak tűnt, ahogy megérkezett csodálatos naracsszín egyberuhájában. Rendkívül fontos ügyekről társalogtak; a mexikóiak bevándorlása az Amerikai Egyesüt Államokba, és a törvénytisztelő polgárok.
  
küldte Claire; 2010 Május 20.-án 20.30-kor; Eva témában;

washington DC
Eva szerdán megérkezett a Reagan National Airport repülőpájára, Washinton D.C.-ben, (május 19-e). Szuper édesen öltözött a Desperate Housewives színésznője a lesifotósoknak, és küldött nekik egy mosolyt is, ahogy kiment a terminálból miközben húzta a poggyászát maga mögött.Másrészt hallottunk róla, hogy egy riportban Evát hősnek nevezik, a gyerekek hősének.Egy nővérrel, aki intellektuálisan rokkant úgy döntött Eva, hogy elindítja saját alapítványát.
  
küldte Claire; 2010 Május 20.-án 20.00-kor; Eva témában;

vissza minden!

igazából Arwen üzenete indított el visszafelé :) thx Arwen.
a cseréknek meg mindenkinek üzenem, hogy ne vegyenek le. ha levettek, majd ellenőrzöm, ki az, és én is leveszem. most pedig következzenek a frissek :D Eva L. P 4ever :D (L)
küldte Claire; 2010 Május 20.-án 20.00-kor; Oldal témában;

zárás

ne nyúzzuk itt egymást, senkit sem érdekel az oldal, ha nem hirdetek az sms csíkon. jobb lesz ha mindenki elfelejt.bye bye just eva, jó kis két hét volt együtt (L) ha valakit érdeklek, akkor fotóblog...talán ott frissítek...elitek vegyenek le, meg mindenki. versenyekből stb kiszálltam! tartalom marad ha érdekel esetleg vkit.
küldte Claire; 2010 Május 19.-én 18.10-kor; Oldal témában;

epizódképek

megjelentek epizódképek az ABC-n futó 6. évad utolsó részéből, nézzétek meg.

galéria link
küldte Claire; 2010 Május 19.-én 18.05-kor; Eva témában;


 

twitter üzenet

mivel nincs hír Eváról, hozom a twitter üzenetét xD
Tim Duncan and @tp9network at TP's bday party here at the house! http://bit.ly/cdd99B 
nagyjából így hangzik lefordítva:
Tim Ducannak szülinapi bulija van a házban (?! bocs, ne várjatok tőlem tökéletes angol fordítást xD)
küldte Claire; 2010 Május 18.-án 14.20-kor; Eva témában;

 

kész van az oldal

Ez nem vicc, tényleg készen van az oldal! Elegem lett, és a saját stílusomban csináltam egy designt, végre nem érdekelt az, hogy ki mit fog gondolni róla! És szépen szólva roh*dt jól esett! Tetszik, a színek, az összkép. (L) És ez a design marad még egy darabig, akinek nem tetszik, az szokjon hozzá!  
küldte Claire; 2010 Május 17.-én 19.50-kor; Oldal témában;

 Just-eva.gp 2010-2011 1 2 3 

fotóblogom


blogom. és fotóim. own moments (L)

 

navigáció


eva longoria &&  hirdető && extrák && home && twitter && media && desperate housewives && verseny && vendégkönyv && noémi fejlécvására
Friss Archívum Just-eva.gp 2010-2011 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 
dumálda

ne hirdess, ne káromkodj, ne írj más nevében!
 

 

RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!