köszönöm + sznap

 küldte Claire;  2010 Május 16.-én 9.25-kor;  Oldal témában
köszönöm! tegnap megdőlt az oldal látogatottsági rekordja! 281-en jötteket! köszönöm ^^ plusz az oldal ma 2 hetes! Happy Birthday Just Eva! :D

 

ruha milliókért?!

küldte Claire; 2010 Május 15.-én 20.30-kor; Eva témában;
Megnyíltak a 63. cannes-i filmfesztivál vetítőtermei, ahol május 12-23. között mutatják be az Arany Pálma díj várományosait. A színésznők megjelenésüket nem bízták a véletlenre: a bemutatókra több neves divatházat kértek fel, akik milliókért készítették el a ruhákatA rangos európai filmfesztivál szikrázó napsütésben, csodálatos panorámával, luxus jachtok és limuzinok között nyitotta meg kapuját a nagyközönség előtt. Az első nap nyitó filmeként a már a mozikban is látható Robin Hood című alkotást mutatták be, melyben Russell Crowe és Cate Blanchett játssza a főszerepet. A vörös szőnyegen Cate Blanchett mellett Hollywood pompába öltözött színésznői húzták maguk után az álomszép ruhaköltemények uszályait.
tovább a teljes cikkre

 

Le Grand Journal

küldte Claire; 2010 Május 15.-én 12.30-kor; Eva témában;
Eva remekül jól szórakozott Cannes-ban (május 13), és megjelent a Grand Journal TV show műsorban is.A Desperate Housewives bámulatosnak sztárja egy rövid fekete ruhában jelent meg. Eva míg Cannesben járt a 2010 Cannes International Film Festival miatt, nem csak a fesztiválon, hanem a partikon és premiereken is megjelent.Ráadásul segít fellendíteni a francia város gazdaságát azáltal, hogy vásárol a szabadidejében.
  

 

új dizájn

küldte Claire; 2010 Május 15.-én 12.15-kor; Oldal témában;
hát emberek, remélem mindenkinek tetszik ez az új stílus. ^^ sokat szenvedtem vele, mire mindent így megcsináltam :) tegnap nézegettem a toplistát, és sztárok kategóriában 44. voltam! :O Mindenkinek nagyon szépen köszönöm ^^

aztán csináltam véletlenül - mert elméreteztem, és máshova készült - kis képecskéket, nem tudom mire lesz jó, de felteszem :)
   
meg csináltam pár fejlécet is amit, meg lehet venni, darabja 5-10 kr körül mozog, mivel elég érdekesek lettek x)
  
az utolsó, pedig hogy hoztam egy kis képecskét Eváról,amit effekteztem is ^^ szerintem ezzel fogom hirdetni az oldalt x)

 Just-eva.gp 2010-2011 archívum

fotóblogom


blogom. és fotóim. own moments (L)

 

navigáció


eva longoria &&  hirdető && extrák && home && twitter && media && desperate housewives && verseny && vendégkönyv && noémi fejlécvására
Friss Archívum Just-eva.gp 2010-2011 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 
dumálda

ne hirdess, ne káromkodj, ne írj más nevében!
 

 

RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!